Perfekt til den miljøvenlige madpakke

Skal du på arbejde på biogasanlægget? Så er du en af de mange, der er med til at gøre verden til et lidt grønnere sted at være. På et biogasanlæg fremstilles der gas af affaldsstoffer, og dermed udnytter vi en ressource, der ellers ville være gået til spilde. Og samtidig fortrænger den miljøvenlige gas, som vi henter ud af affaldet, anden gas eller andre brændsler, som ofte er baseret på fossile råstoffer. Biogas er altså en miljøvenlig energikilde, og du er dermed med til at lette klimabelastningen en smule, og projekter over hele landet skyder op i disse år.

Gør madpakken CO2-venlig

Når du nu har valgt at arbejde på et sted, hvor der fremstilles grøn energi, så smitter det sikkert af på hele din måde at indrette din tilværelse på. Så hvad med også at få en miljøvenlig madpakke med? Hvis du kommer wasa knækbrød i din frokostpakke, har du valgt et brød, som er CO2-kompenseret. Det vil sige, at firmaet bag wasa knækbrød sørger for, at produktionen af wasa knækbrød ikke belaster miljøet med ekstra CO2. Så du kan derfor spise din madpakke med wasa knækbrød med god miljøsamvittighed.

Klassisk og sundt brød

Knækbrød er derudover også et sundt brød, som er fyldt med fibre og gode stoffer fra kornet, der bruges til produktionen. Knækbrød er en traditionel spise fra især de skandinaviske lande, og for mange er et stykke wasa knækbrød en delikatesse, som de nyder. Samtidig får man et sundt kostelement indenbords og man er med sit valg med til at understøtte arbejdet for at sikre vores klodes miljø.

Det er positivt, hvis vi kan få hele vores livsførelse til at gå op i en højere miljømæssig enhed. For mange er det et bevidst tilvalg, når de vælger for eksempel at arbejde med at fremskaffe miljøvenlig energi på et biogasanlæg, og når den positive holdning til miljøet også kan understøttes med det, vi putter i madpakken, går alting godt i spænd. Med et stykke wasa knækbrød har du samtidig valgt at spise et brød, som er produceret tæt på, hvor vi forbruger det, så der også på den front – på grund af kort transport – spares CO2-belastning af miljøet.

Biogas i Danmark

Perfekt til den miljøvenlige madpakke
Rul til toppen
zakra