Hold et bæredygtigt bryllup

Rigtig mange drømmer om det helt store bryllup. For når vi nu har mødt vores livs kærlighed, så vil vi gerne vise vores lykke frem for alverden, og hvad er bedre til det end et stort bryllup. Men et bryllup er dyrt – og hånden på hjertet: Det er nok heller ikke altid særligt bæredygtigt. Et stort bryllup er lig med et stort forbrug, og det belaster klima og miljø i det hele taget. Men her kommer vi med et par tips til, hvordan du kan holde en stor bryllupsfest og alligevel have fokus på bæredygtigheden. Og så er der også plads til flotte kjoler til bryllup, så alle kan blive flot klædt på.

Brug miljøvenlig biogas

En bryllupsfest er lig med masser af festlighed og mad. Vi foreslår, at I holder jeres bryllup om sommeren, hvor I kan fejre det som et gardenparty. Det er en lidt mere afslappet form for fest, og I kan vælge at få opstillet nogle gasgrills, hvor maden kan blive tilberedt. Gassen til grillene kan være biogas – det er nemlig muligt at få biogas på flasker, og dermed kan I grille løs velvidende, at råstoffet til gassen er biomasse som eksempelvis slagteriaffald og restprodukter fra landbrug og husholdninger.

I kan også vælge at holde jeres bryllup med et genbrugstema. Ligesom genbrugsgaver er blevet et hit under juletræet, kan det også blive et hit til jeres bryllupsfest. Prøv at ønske jer gaver, som er genbrug, og I vil blive overraskede over, hvor mange flotte ting, I får.

De elegante kjoler til bryllup skal dog ikke være genbrug. Men det behøver ikke være haute couture til mange tusinde kroner. På NA-KD kan du finde mange flotte kjoler til bryllup, som også kan bruges bagefter til andre festligheder. Og derved bliver de flotte kjoler til bryllup også bæredygtige, og I kan fejre jeres bryllup med god samvittighed over for miljø og klima.

Hold et bæredygtigt bryllup
Rul til toppen
zakra